Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği İl ve İlçe Başkanlarından oluşan heyet Bölge Müdürümüz Sn. Recep BİLGİN'i makamında ziyaret etti.

06 Aralık 2021
Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Sn. Hayati YAZICI ile Kaçkar Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürümüz Sn. Recep BİLGİN'in şoför esnafının sıkıntı ve temennileri üzerine görüşmesi sonucunda Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sn. Güven AKSOY ve ilçelerin oda başkanlarından oluşan heyet Sarp Gümrük Kapısına davet edilmişti. 
Söz konusu davet neticesinde 02.12.2021 tarihinde Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği İl ve İlçe başkanlarından oluşan heyet Bölge Müdürümüz Sn. Recep BİLGİN'i makamında ziyaret etti. Bölge Müdürümüz heyeti Sarp Gümrük Sahasında gezdirerek, mevzuata uygun şekilde yapılan iş ve işlemlerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Heyete bilgi veren Bölge Müdürümüz, "Tır araçlarının Tır parklarına girmeden, sıra atlayarak Sarp Gümrük Kapısı'na gittiği" yönündeki iddialar üzerine; yaş sebze ve meyve taşıyan, bozulabilir içerikteki yük taşıyan Tırların öncelik sahibi olduğunu, bunların haricinde sıra atlayarak gelen tırların olması halinde kapıya girmeden parklara geri gönderildiğini yerinde göstererek yapılan iş ve işlemleri anlattı. Bölge Müdürümüzün sunumlarından memnun kalan heyet teşekkürlerini iletti.