Bakan Yardımcımız Sayın Rıza Tuna TURAGAY Sarp Sınır Kapısında İncelemelerde Bulundu.

28 Mayıs 2021


Bakan Yardımcımız Sayın Rıza Tuna TURAGAY ve beraberinde Gümrükler Genel Müdürü Sn. Mustafa GÜMÜŞ, Gümrükler Muhafaza Genel Müdürü Sn. Murat YAMAN,  Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Sn. Oğuzhan ŞATIROĞLU, Gümrük İdareleri Dairesi Başkanı Sn. Sinan AKYÜZ, Tarım ve Orman Bakanlığında Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Sn. Harun SEÇKİN 'den oluşan heyet Sarp Gümrük Kapısında incelemelerde bulunarak, Bölge Müdürümüz Sn. Recep BİLGİN'den bilgi aldı. Bakan yardımcımız  Sarp Gümrük Müdürlüğünde bir toplantı gerçekleştirdikten sonra sırasıyla Hopa Gümrük Müdürlüğü ve Rize Gümrük Müdürlüğünü de ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Bakan Yardımcımız ve beraberindeki heyete Artvin Valisi Sn. Yılmaz DORUK, Kaçkar Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Sn. Recep BİLGİN, Sarp Mülki İdare Amiri Sn. Recep GÜNDÜZ,
 İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sn. Mustafa Kılınç, İl Emniyet Müdürü Sn.Sinan Ergen, Sarp Gümrük Müdürü Sn. Eşref ATEŞ, Sarp Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Sn. Tahir DEMİR ve diğer ilgililer eşlik etti.