Bakan Yardımcımız Sn. Sezai UÇARMAK Bölge Müdürlüğümüzü Ziyaret Etti

15 Mayıs 2024

Ticaret Bakan Yardımcımız Sn. Sezai UÇARMAK, 14-15 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen Türkiye Cumhuriyeti, Azerbaycan Cumhuriyeti, Gürcistan Gümrük Konularında Üçlü Komite 3. toplantısı için beraberindeki heyet ile birlikte Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e resmi ziyarette bulunmuştur. Ziyaret öncesi Kaçkar Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Ticaret Bakan Yardımcımız Sn. Sezai UÇARMAK ve beraberindeki heyet, Hopa ve Sarp Gümrük Müdürlüklerinde incelemelerde bulunmuştur.
Bölge Müdürümüz Ersin BAŞARAN tarafından Kaçkar Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda Sarp Mülki İdare Amiri Göktuğ Kaan AYAZ, Batum Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Canberk GÜZELİ, bölge müdür yardımcısı, idare amirleri ve şube müdürlerinin katılım sağladığı toplantıda Ticaret Bakan Yardımcımız Sn. Sezai UÇARMAK ve beraberinde gelen heyete bağlantı idarelerimizde gerçekleşen gümrük iş ve işlemleri hakkında bir sunum yapılmıştır.
Toplantının ardından Sarp Gümrük Kapısında incelemelerde bulunan Ticaret Bakan Yardımcımız Sn. Sezai UÇARMAK ve beraberindeki heyet kara yoluyla Tiflis’e hareket etmiştir.